Onze vacatures

Terug naar overzicht

Ambulant Gezinsbegeleider TTJ

Vast
Zuid-Holland
8 jul. 2021

StapIn is namens Prokino (locatie Rotterdam) op zoek naar een:

Ambulant Gezinsbegeleider TTJ

Wie zijn wij?

Prokino is een landelijke organisatie voor kinderopvang, jeugdzorg en internaten. Prokino Kinderopvang levert een deskundige bijdrage aan de groei en ontwikkeling van kinderen. We doen dat op onze kinderdagverblijven, BSO, peuteropvang en gastouderopvang. Prokino Zorg is er voor kinderen, jongeren en gezinnen die in de knel zitten bij het opgroeien. Samen zorgen we ervoor dat zij weer een stabiele basis krijgen en kunnen meedoen in de samenleving.

Thuis Team Jeugd is het samenwerkingsverband van Prokino Zorg, Kinder- en jeugdpsychiatrie (PKJP) en FortaJeugd op het gebied van specialistische jeugdhulpverlening. Het ambulante team ondersteunt bij jeugd- en gezinsproblematiek in de regio Rotterdam Rijnmond. We bieden begeleiding en systemische behandeling op het gebied van sociaal- en persoonlijk functioneren, opvoedingsondersteuning en psychiatrische behandeling. Dit laatste gebeurt poliklinisch.

Dit ga je doen:

Als ambulant hulpverlener ga jij in de gezinssituatie de hulpvraag analyseren. Jij bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van hulpverleningsplannen en het bespreken en evalueren van de plannen met het betrokken systeem. Je verricht therapeutische interventies en behandelmethodiek en signaleert achterliggende problematiek op kind-, ouderschaps- en systeemniveau. In samenwerking met de Regiebehandelaar draag je zorg voor het inhoudelijk hulpverleningstraject. Het is belangrijk om ouders in hun kracht te zetten en hun opvoedingsvaardigheden te versterken.Net als het versterken van het sociaal en persoonlijk functioneren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het observeren en signaleren van de onderzoeksvragen die een bijdrage leveren aan het diagnostisch proces binnen de specialistische GGZ.

Dit ben jij:

Jij wilt als Ambulant Gezinsbegeleider zelf aan de slag in het systeem en verantwoordelijk zijn voor het coördineren van integrale jeugdhulp voor kinderen, jongeren en gezinnen. Jij gelooft in het flexibel en op maat inzetten van verschillende expertises. Jij staat voor een flexibel TTJ waarin de expertise vanuit GGZ en Jeugd & Opvoeding écht samenkomen. En:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Social Work (uitstroomprofiel Jeugd), Pedagogiek of MWD en een SKJ-registratie of de bereidheid om deze binnen 1 jaar te behalen;
 • Je hebt ervaring binnen de GGZ en bent dan voor ons nog interessanter;
 • Je hebt een aantal jaar ervaring in dit werk;
 • Je vindt het geen probleem om flexibele te werken, waaronder in de avonduren;
 • Je staat stevig in je schoenen en hebt veel geduld;
 • Je hebt een rijbewijs en eigen vervoer.

Dit bieden wij:

Bij Prokino vinden we het belangrijk dat jij tevreden bent, want alleen dan kunnen we samen de allerbeste hulp bieden. Dat begint met leuke collega’s en een goede werksfeer. Verder bieden we je:

 • een werkplek waar je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen.
 • een jaarcontract voor 28–36 uur met de intentie tot verlenging.
 • een salaris van maximaal € 3.888,56 per maand bij 36 uur (schaal 9 van de CAO jeugdzorg);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8%;
 • aanbod van opleidingen en trainingen om je werk optimaal te kunnen uitvoeren;
 • diverse verlofmogelijkheden;
 • een goed bereikbare werkplek, zowel met de fiets, de auto als het openbaar vervoer.

Geïnteresseerd?

Word jij onze nieuwe collega? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Jeugdzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via ☎️ 0184 - 633842 of stuur een mailtje naar info@stapinjeugdzorg.nl.

Solliciteer op deze functie

Vul je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.