Ik wil van jeugdzorgbaan wisselen

StapIn Jeugdzorg is een samenwerkingsverband tussen Advizo, Jeugdbescherming west en Prokino Zorg. Deze samenwerking is ontstaan vanuit de behoefte om knelpunten in de jeugdhulpverlening als het gevolg van een gebrek aan personeel, blijvend op te lossen.  StapIn biedt hiermee een laagdrempelige, vernieuwende aanpak om nieuwe jeugdzorgprofessionals te laten instromen en bestaande jeugdzorgprofessionals te behouden door hen nieuwe uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden.

Bij StapIn staan de belangen van jou, als jeugdzorgwerker voorop. Samen stellen we een plan op waarbij we de meest passende stappen voor jouw loopbaan in de jeugdzorg uitwerken.

  • Ben je al werkzaam in de jeugdzorg, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging of zijn je persoonlijke omstandigheden veranderd? Dan komen we graag met je in contact om samen te onderzoeken waar je ambities liggen en welke volgende stappen passend zijn.

We komen graag met je in contact om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Laat nu je CV achter en beschrijf in je motivatie waarom je een overstap naar een andere functie zou willen maken, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Solliciteer 

Laat ons weten in welke functie je geïnteresseerd bent en waarom je graag in aanmerking wilt komen voor het StapIn-traject.

Kennismaking 

We nodigen je bij Advizo uit om nader kennis te maken en te onderzoeken welk maatwerk traject het beste bij jou past en vragen een assessment voor je aan om jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart te brengen.

Sollicitatiegesprek

Als we weten welk traject het beste bij jou past organiseren we een gesprek, waarbij er door een teamleider/coach van Jeugdbescherming west en Prokino bekeken wordt of dit traject inderdaad passend is en hoe dit er precies uit komt te zien. Je wordt hierbij ondersteund door één van de HR adviseurs van Advizo. 

 

Aan de slag

Je krijgt de kans om relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening op te doen met ondersteuning vanuit de HR adviseurs van Advizo. Je zult trainingen volgen, intervisie krijgen en je hebt de mogelijkheid om de benodigde stappen voor je SKJ-registratie te doorlopen. Na een jaar vindt er een eerste evaluatie plaats om jouw ontwikkeling in kaart te brengen en de vervolgstappen te bespreken.

Lijkt je dit wat?

Solliciteer dan nu!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ester Kielen, Jeugdzorgexpert/Trainer bij Advizo, via: e.kielen@advizo.nl